Carla Galli

Fókuszban a személyiség

A bennünk élő férfi és nő II.

2020. július 13. 17:09 - Carla G.

A bennünk élő férfi és a nő II.

ferfiesnoA férfi és a női energia együttműködése teszi lehetővé az alkotást. Akkor hozunk létre valamit, amikor az energiát a nőies részünkön keresztül fogadjuk be, és a férfias részünkön átjelenítjük meg a világban. Például egy festőművész egyik reggel ihletetten ébred, vagyis a nőies rész egy képet vetít elé, mire azonban a tettek mezeire lép, ecsetet ragad, és festeni kezd a férfias része indíttatására. Vagy az édesanyát hirtelen, elfogadja az aggodalom (a belső nő figyelmezteti), rögtön átrohan a másik szobába, és felkapja a gyermeket a forró kályha mellől (a belső férfi késztetésére). Vagy az üzletembernek az a sugallata támad, hogy lépjen kapcsolatba egy bizonyos munkatársával. Erre a női része ösztökéli. Fölhívja, és együtt beindítanak egy új üzletet, amelyhez a lendületet a férfias része adja.

Ahhoz, hogy harmonikus és alkotó életet élhessünk, mindkét energiának tökéletesen és egyensúlyban kell működnie bennünk.
A nőies energiát irányító helyzetbe kell hoznunk. Hiszen ez a természetes feladata. Ez az energia a világegyetem magasabb intelligenciára hangolódik rá. Persze hogy azt szeretnénk, hogy azt vezetne bennünket. A férfias energia dolga az, hogy halhasson erre az intelligens útmutatásra, és megtervezze a megvalósítás folyamatát. Valódi funkciója a világosság, az egyenesség és lendületes erő, amely az univerzum (női oldalunkon keresztül érkező) üzenetén alapul.
Az emberek női aspektusa, a belső útmutató legyen a kezdeményező energia, a férfias oldal pedig valósítsa meg, amit legbelül tudunk.
Az egyénben lévő férfias és nőies oldal egyesülésé minden alkotás alapja.
Női megérzés + férfias cselekvés = alkotás.
Minden így jön létre, a bennünk lévő nőies és férfias oldalegyesülésivel: a nőies megindítja a kreativitást, a férfias pedig végrehajtja. Ez azt jelenti, hogy halhatni kell a saját belső igazságunkra, legbelső tudásunkra, és készen kell állnunk a cselekvésre.
Abban biztos vagyok, hogy amikor egy nő megengedi, hogy egy belső férfi energia felkarolja, amikor bízni kezd benne, akkor magabiztosabban tudja kifejezni a nőiességét, nyitottabbá, gyakorta még érzelmesebbé és fogékonyabbá válik. Hiszen tudja, hogy férfias ereje mellette van, és vigyáz rá. Ugyanígy, amikor a férfiak elfogadják nőies oldaluk erejét, erősödik a férfiasságuk. Energikusabbnak, erősebbnek és hatékonyabbnak érzik magukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr6414581602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása