Carla Galli

Fókuszban a személyiség

Álmodtam egy világot magamnak

2019. március 05. 11:16 - Kitti G.

CoachArt

alex-radelich-497579-unsplash.jpg

Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? És most nézz körül a jelenben! megvalósultak álmaid? Jó helyen vagy, jól érzed magad?

Az álmok, ötletek, tervek, kívánságok megvalósítása, elérése nagyon fontos szerepet játszik az életünkben. Ezek visznek minket előre. Ha nem is valósul meg egy áhított dolog, az agy - ha már foglalkozunk fejben a dologgal - aktiválja a kreativitásért felelős központot.

A gyakorlatban azonban az a helyzet, hogy a nagyszülőktől, szülőktől, testvérektől kapott programok alakítják valóságod mindennapjait. Elhiszed nekik, amit mondanak, és ahogyan mondják. Talán sosem tudatosult benned, de a lelked mélyén érezted, hogy sokkal több van benned!

Aztán azon kapod magad, hogy az élet elsodort, és azon tűnődsz, hogy vajon mit keresel oly távol magadtól. Ahhoz, hogy új útra térj, az a legfontosabb, hogy tisztában legyél a céloddal. Célok nélkül az élet olyan, mint az óceán hullámain ringatózni egy evező nélküli csónakban. Egy ideig érdekes lehet,majd előbb-utóbb megjelennek a frusztráció jelei. Nem baj, ha úgy érzed, hogy nincsen meg a célod, mert sosem késő elindulni a legtitkosabb vágyaid után!

Ahhoz, hogy álmaidat megtaláld, nem kell mást tenned, mint megfigyelni érzéseidet, és hagyni hadd szárnyaljanak minél magasabbra. Szakíts időt a gondolataidra, az érzéseidre! Vizsgáld meg a hozzáállásodat, hogy mennyiben segíti elő a fejlődésedet! Igyekezz minél elevenebben átérezni, átélni és hatékonyan végiggondolni, hogy mit miért szeretnél létrehozni!

Ha változtatni szeretnél, és kihozni a benned szunnyadó kreatív Ént, a CoachArt program segítségével, életed egy új, tudatos értelmezést nyer. A program egy forradalmian egyedülálló, nagy hatékonyságú, komplex életvezetési projekt, melyet Carla Galli dolgozott ki, és művészek bevonásával, a festészet eszközeivel hozza ki belőled a tudatalattiban rekedt vágyaidat. Hatása az életed minden területére kihat, az önbizalom, a kapcsolatrendszer, és a problémamegoldástól kezdve a burnouton, azaz kiégésen át, egészen az elengedésig.

 

Szólj hozzá!
Címkék: art

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr5314666887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása