Carla Galli

Fókuszban a személyiség

A boldogság 5 alapeleme

2018. november 29. 09:43 - Carla G.

A párkapcsolatok kincsei

harmonia-471x315.png

Az intimitás

Meglátni és megszeretni csak egy pillanat, de hogy biztos lábakra tudjuk helyezni a kapcsolatot, ahhoz már sokkal több odafigyelés, illetve tudatosság kell.
A legtöbb párkapcsolatban a felek a legerősebb kötelékként, alapként a szexuális harmóniát tartják számon.
A kívánatos külső mellett legalább ennyire fontos (ha sokszor nem fontosabb) a szép belső. Ha egy pár között nincs meg a lelki harmónia, az összhang, akkor garantáltan nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk. Akkor azonban igen, ha a felek tudatosan, asszertív módon a kapcsolatért közösen dolgoznak.

A hasonló értékrend

Fő akadálya annak, hogy egy kapcsolat működjön, az értékrendbeli különbség. Az önismeret fejleszti, javítja az életminőséget is, mert segíti a valódi szükségleteknek megfelelő céloknak, életmódnak, párkapcsolatoknak, értékrendnek, identitásnak, foglalkozásnak , időbeosztásnak a megtalálását.

Az adás-elfogadás

Az adás és elfogadás harmóniájára különösen ügyelnie kell annak, aki jó párkapcsolatot szeretne. Az egyensúly felborulása ugyanis a veszekedések egyik fő oka.A sikeres párkapcsolat feltétele, hogy csak annyit adjunk, amennyit a másik el tud fogadni. És annyit fogadjunk el, amennyit a másik adni tud.

Az elengedés

Az elengedés az egyike a legnehezebb párkapcsolati helyzeteknek. A párkapcsolatok az ember életében valameddig tartanak. Egyikünk az egész életét egy társsal éli le, másikunk az önállósodás nehézségeit,kínjait éli éppen. Ezt nagyon nehéz megérteni, mivel a léleknek egészen más a megélése, mint egy embernek tudatosan.

Az együttérzés

A társunkkal szembeni szolidaritás is elengedhetetlen. Ez egyszerre jelent odafigyelést, együttérzést.
A tartós szerelem titkai valóban ezoterikusak. Vagyis belső út vezet hozzájuk.
A lehetőség a te kezedben van! Ha változást akarsz, magad tudsz a legkönnyebben változtatni. A módszeremtől olyan látásmódot kapsz, amelynek segítségével könnyebb lesz döntened, megértened magad és másokat, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb leszel és emberi,illetve párkapcsolatod épülését tapasztalhatod. Ha egy változik, változik a többi is.

Várlak szeretettel!

Carla Galli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr5414400340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása