Carla Galli

Fókuszban a személyiség

A Kreatív ÉN

2019. február 17. 10:59 - Kitti G.

Kreatív Tudatosság Fejlesztő Műhely - Exkluzív CoachArt

amaury-salas-324504_4000.jpg

Carla Galli és csapata kidolgozott egy speciális módszert, amellyel új utak és lehetőségek nyílnak meg azok számára, akik már saját szakmájukban eljutottak a csúcsra. 

Emlékezzünk csak vissza önfeledt kisgyermek éveinkre! Legtöbbünk számára megadatott egy megmagyarázhatatlan varázslat, egy hamisítatlan flow élmény, mely a legnagyobb boldogsággal és elégedettséggel töltött el minket. Ez pedig nem volt más, mint az alkotás öröme. Elképzeltünk valamit, és megalkottuk. Kockákból, legóból, gyufás skatulyából házat, palotát, hidat. Dobozokból, székekből, pokrócokból bunkert, autót, vonatot. Homokból várat, alagutat, embert, sütiket...Rajzoltunk sárba, cserépdarabkákkal aszfaltra, ha nem volt kéznél papír és írószer. Lerajzoltunk, megfestettünk mindent, amit csak képzeletünk elénk dobott. Alkottunk gyurmából kígyót, kukacot, gesztenyéből emberkéket, fürdetésnél a habból hajat, szakállat, és még mi mindent...

Aztán bekerültünk az iskolába, és elkezdtünk szabályozott keretek közt készülni az életre. Tanultunk, érettségiztünk, vizsgáztunk, diplomát szereztünk. Dolgoztunk,  másztunk fel a létrán, családot alapítottunk, utaztunk, elértük a céljainkat. Boldogok vagyunk, mindenünk megvan...és ez jól van így. De!

Miért kellett elengednünk az alkotás örömét, mely ősidők óta a génjeinkbe van kódolva? Sajnos az iskolarendszerünk a kreativitás fejlesztését a mai napig nem súlypontozza megfelelően. Keveseknek adatik meg, hogy olyan képzésben vegyen részt, olyan munkát végezzen, ahol az autonóm kreativitásnak teret engedhet.

Carla évekkel ezelőtt, a saját bőrén tapasztalta meg a manuális alkotás hiányából fakadó vákuumot, aminek hatására festeni kezdett. Munkája során kiderült, hogy kliensei is hasonló "hiánybetegségtől" szenvednek.

Carla mindig is újító volt. Merész, egyedi gondolatai, mely a kínai iskolában szerzett keleti filozófia és a nyugati kultúra  ötvözeteként sikerre vitték munkájában, arra ösztönözte, hogy kidolgozzon egy speciális módszert, mellyel segít orvosolni a problémát.

Létrehozta a KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY-t, ahol a résztvevők a coaching folyamat során megismerkednek a festészet autonóm világával, melynek segítségével újra megtapasztalják az alkotás rég elveszett, elfeledett felszabadító erejét. A módszertan részeként segítségül hívott egy képzett művészt, akivel közösen vezetik a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

 3971f10939e33d30ef7905b81c96c43b.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: art

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr714630088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása