Carla Galli

Fókuszban a személyiség

Az Univerzum gyermekei vagyunk

2018. december 20. 19:52 - Carla G.

Karácsonyi gondolatok

winter-2743027.jpg

Érezted, már magad idegennek ott, ahol nem kellene? Ahol elvileg ismernek, de mégis, olyan kívülállónak látod magad? Mintha nem is erre a bolygóra születtél volna, de hogy ebbe a családba nem, az szinte biztos. Olyan, mintha nem is tartoznál és nem is tartoztál volna soha igazán közéjük. 

Pedig oda születtél. Abban a családban vagy valakinek a gyereke, testvére, stb… De valamiért mégsem érzed magadénak. Akkor kié ez a család? És ki vagyok én egyáltalán? Hogy kerültem ide? És miért pont ide? És valóban! Egy másik világból jöttem. Méghozzá két különböző világból. A szüleim világából. Egy anyából, és egy apából. Lehet őket úgy is nevezni, hogy az egyik a palacsinta, a másik a pogácsa. Én belőlük vagyok, de az már egy harmadik édesség lesz, melynek a neve mondjuk a pirog. És az már bizony se nem palacsinta, se nem pogácsa. De ez is nagyon finom, és szerethető.

Mindannyian így érkezünk. Azonos gyökérből növekszünk, a szüleinkből. Életünk során rengeteg olyan dolgot kirekesztünk az életünkből, melyet fontosnak tartanánk. De nem merjük megtenni a szüleink miatt. Vagy mert sajnáljuk őket, és lelkiismeret furdalásunk van amiatt, hogy ez nekik nem adatott meg, stb… Ilyenkor egy érdekes áramlatot érzek a szívem és az agyam között. Meg kell tanulni szívvel tudni, és az aggyal pedig érezni!

Ilyen esetekben áll fent az a helyzet, amikor nem hisszük el azt, hogy megérdemeljük a boldogságot. Az ember szinte retteg attól, hogy megkapja azt, amit akar.

Nem szabad, hogy a szüleidet hibáztasd az életedben felmerülő problémák, és a miattuk kihagyott helyzetek miatt. Ők csak a révész szerepét töltötték be. Áthoztak minket, és ezzel mindent meg is adtak, amit adhattak. Az Életet. És az Életet élni Neked kell!!!! Merj élni!!! Meghalni bárki tud!!!

Igen, általuk születtünk, de az Univerzum gyermekei vagyunk. Mint ahogy ők is azok. Csak ők ezt valamiért nem tudják. Mert ez a tudás belőlünk való, Önmagunkból. Arra nekem kell rájönni, hogy mit írtak belém. Fontos gondolatokat a létezéshez! De önmagunk nem ettől vagyunk, hanem attól, amit a bennünk rejlő „ írásból ” megfejtünk.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Carla Galli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr8214503928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása