Carla Galli

Fókuszban a személyiség

Innovatív CoachArt  Program

2019. április 03. 12:44 - Kitti G.

A mentális harmónia megteremtése

pexels-photo-542555.jpeg
A program magában foglalja a “Kiegyensúlyozott élet művészete” (Art of the balance life) akkreditált önfejlesztő képzést, valamint a festészet alkotó elemeit.
A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban. Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak. A kreativitás eszközeivel fölfedezheti és alakíthatja azt az egyedülálló csodát, amely nem más, mint Önmaga! Ez az élmény hatással lesz önértékelésére, kapcsolataira, közérzetére és életének más területeire is!  A foglalkozások alapja a Kreatív Tudatos Én fejlesztése a képzőművészet segítségivel.
Ennek a programnak nem feltétele a művészi tehetség! Mindenki számára ugyanolyan hatékonysággal tud működni!
Carla Galli évekkel ezelőtt, a saját bőrén tapasztalta meg a manuális alkotás hiányából fakadó vákuumot, aminek hatására festeni kezdett. Munkája során kiderült, hogy kliensei is hasonló “hiánybetegségtől” szenvednek. Merész, újító és egyedi gondolatai, mely a kínai iskolában szerzett keleti filozófia és a nyugati kultúra  ötvözeteként sikerre vitték munkájában, arra ösztönözte, hogy kidolgozzon egy speciális módszert, mellyel segít orvosolni a problémát.
A módszertan részeként segítségül hívott egy képzett művészt, akivel közösen vezetik a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a
Kreatív ÉN-t.

A programot két lépcsőben építettük fel! Csak rajtad múlik, mi az a szint, amivel megelégszel!

I. szint: (4 alkalmas festőtanfolyam)

Amit megtanulsz a festőkurzuson:

  • Megtanulod újból látni a színeket. Kisgyermekkorban a színfelismerés a jobb agyféltekében kezdődik. Azonban, amikor megtanuljuk megnevezni azokat, akkor átkerülnek a bal agyféltekébe.
  • Megtanulod a színek három értékét, a színkeverést, a színfelismerést.
  • A színelmélet segítségével megtanulod a színharmóniát
  • Elsajátítod az ecset használatát.
  • Megtanulod a térbeliség kialakítását színekkel, a kontrasztok érzékeltetését.

A tanfolyamon festhetsz majd állat, táj és természetképeket festmény és fénykép alapján is, valamint híres festő festményeit is reprodukálhatod.

II. szint: (4 alkalmas festőtanfolyam)

A 4 napos mester kurzuson a portré festés fogásait sajátíthatod el! 

  • megtanulod a bőrszínek kikeverését,
  • a haj, a szem ábrázolását.
  • a papír helyett immár vászonra festheted meg alkotásaidat.
Bővebb információ:
Szólj hozzá!
Címkék: art

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr4314736271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása