Carla Galli

Fókuszban a személyiség

Carla Galli ismert coach-hoz járnak terápiára a hírességek

2019. január 31. 09:10 - Kitti G.

 Herczeg Dóra írása

borito18-226x300.jpgMűvészek, élsportolók, politikusok, üzletemberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede, az orosz származású motivációs előadó, a sikeres coach, Carla Galli. A személyiség-és szervezetfejlesztő tréner, aki számos hazai és külföldi hírességnek nyújtott már segítséget most megjelent hatodik, Újratervezés című könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram, a Master Code System számos elemét és módszerét. Carla Galli elárulja, minden ember életében adódnak nehéz időszakok, és nincs ez másképp a hírességekkel sem. 

Carla Galli rendelője igazi titkokat rejt, soha napvilágot nem látott információk birtokában van. A hazai hírességek pedig gyakran egymásnak adják nála a kilincset. Sikerkönyvek szerzőjeként, mély elhivatottsággal áll az emberek személyes fejlődésének szolgálatába, legyen szó háziasszonyról, olimpikonról, fodrászról, cégvezetőről, egy kézilabdacsapatról, híres művészről, vagy éppen hazánk valamelyik ismert közszereplőjéről.

Kijevben született, és az ottani kínai iskolában érettségizett. Így már gyerekként magába szívhatta a Kelet szellemiségét. Carla Gallinak sajátos módszereivel az elsők között sikerült a természetgyógyászat és a hagyományos orvoslás között hidat építeni. A 90-es években társszerzőként működött közre a Nulladik Típusú Találkozások című tévéműsorban. Alapító tagja a Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaságnak. A 90-es évek végén pedig utat tört az executive coachingnak és az NLP módszerének is. Az elmúlt két évtizedben pedig tudását kamatoztatva egy célnak szenteli az életét, hogy az emberek lelki-intellektuális létét magasabb szintre tudja emelni. Oda, ahol az emberek képessé válnak az öngyógyításra, a tudatosság fejlesztésére és arra, hogy a fiatalság erejét és lendületét minden külső beavatkozás és külső forrás nélkül megőrizhessék. Ezt tanítja képzésien, workshopjain, tréningjein is. Jelenleg változás- menedzsmenttel, családállítással és személyes márkaépítéssel foglalkozik, mind cégek, mind magánemberek számára segítséget nyújt a problémák felderítésében és megoldásában. Carla Galli azokat a belső erőforrásainkat mozgósítja, amelyeknek talán nem is vagyunk tudatában. Ezért járnak hozzá olimpikonok, elismert politikusok, ünnepelt sztárok.

             „Bizony a híres embereknek éppúgy adódnak nehézségeik, mentális gondjaik, mint a civil embereknek; párkapcsolatukban, családi életükben, a gyermeknevelésben, a munkájukban vagy a karrierjükben. Sokan küzdenek problémákkal, depresszióval, stresszel, vagy valamilyen függőséggel. Ilyenkor a kezelhetetlennek tűnő terhet orvosolni fordulnak hozzám ismert és nem ismert emberek egyaránt. Már aki eljut odáig, hogy felismeri; baj van és változtatni szeretne a dolgon. Sajnos azt tapasztalom, hogy itthon még mindig kevesen mernek szakemberhez fordulni. Azt gondolják, hogy ez szégyen. De én bízom abban, hogy ez a fajta hozzáállás idővel változik majd. Akik viszont bátrabbak, azokról szinte kivétel nélkül elmondható, hogy könnyebben és szívesebben beszélgetnek olyan valakivel, aki nem ismeri őket, akinek nincs az életükkel kapcsolatban előfeltevése, kialakított képe, gondolata.”- összegezte Carla Galli.

Számára a projekt maga az EMBER: képzésekkel fejleszti, karitatív tevékenységgel segíti embertársait. Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján. Külön érdekesség, hogy módszereit, technikáit is megosztja az olvasókkal.

A szakembernek 2017 januárjában került a polcokra legújabb könyve Újratervezés címmel, amely a nagysikerű Ki fizeti a révészt? (2015.) című könyv folytatásaként látott napvilágot.  Egy igazi önismereti szakkönyv mindazok számára, akik az épülést, a tudatosságot, a jelen-LÉT-et keresik, kutatják önmagukban. A könyvet Berkes Kornélia szerkesztette és Ungár Anikó bűvész mutatta be a nagyközönségnek.

A 80-as évek végén, amikor hazánkban még csak a spiritualitás és természetgyógyászat csíráit vélték felfedezni, látott napvilágot a Jósnő vagy boszorkány?, valamint a Mesés jóslások című műve is,  melyek a kort megelőzve bevezették az olvasót ebbe a varázslatos, spirituális világba. Kicsit később, a Fiatalító jóga című könyvével váltott ki nagy visszhangot, a visszafiatalodás lehetőségének felvetésével, amely témakör napjainkra már kétségtelenül komoly üzletággá nőtte ki magát. Az 1993-ban kiadott Akar-e fenomén lenni? című könyvének pedig olyan sikere volt, hogy a Mantra Természetgyógyászati Egyetem a tankönyvévé választotta.

„Nagyon boldog vagyok, hogy nem csak személyesen, hanem könyveimmel is tudok segíteni nagyon sok embernek. Van, aki egyszerűen csak válaszút előtt áll, azért fordul hozzám, vagy olvassa el a könyvimet, de vannak cégek, intézmények, akiknek elakadt a működésük, és vannak olyanok – például versenyekre, olimpiára készülő sportolók, csapatok -, akiknek elengedhetetlen a felkészülésükhöz a mentális felkészítés. Nekem pedig a legnagyobb örömet az jelenti, amikor a visszajelzésekben azt mesélik, hogy sínre került az életük, beindult a vállalkozásuk, vagy dobogóra álltak egy egy-egy fontos versenyen. És szerencsére ma már minden napra jut egy ilyen.” - tette hozzá Carla Galli.

 https://carla-galli.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr4814599672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása