Carla Galli

Fókuszban a személyiség

A tánc teremtő ereje

2019. február 27. 10:05 - Carla G.

Argentin Tangó


img_8208.jpegA tánc fontos nekem. A tánc az egyik legősibb emberi mozgásforma.

A tánc maga egy olyan médium, mint a jóga, mely lehetővé teszi, hogy megérintsük a legbensőbb bölcsességünket, megéljük az univerzális kapcsolódást, és megtaláljuk az önmagunkban rejlő békét. 

Amint elengeded minden gondolatodat, melyek a fejedben köröznek, engeded a testednek, hogy csak lebegjen, akkor a médium (tánc) gondoskodik rólad, átveszi az irányítást – te pedig megélhetsz egyfajta magasabb szintű tudatosságot. 

Engedd meg magadnak, hogy megtapasztald ezt a magasabb szintű tudatosságot!

A tánc során megtanulsz elengedni, átlépni a saját határaidat. Megengeded magadnak, hogy önmagad légy, nincs szükséged arra, hogy ítélkezz, és senki sem ítélkezik feletted. Mindehhez a biztonságos környezetet mi biztosítjuk. 

Gyógyulj meg a tánc által! Kapcsolj ki a táncon keresztül! Tisztítsd meg a tested tánccal! Tanulj meg elfogadni! Engedd el azokat a blokkokat, melyek az életed sok területén visszatartanak! Légy magabiztosabb! Tanuld meg szeretni és elfogadni magad olyannak, amilyen vagy! 

Amikor táncolunk, nincs más, csak az ITT és MOST! 

A táncon keresztül nincs más lehetőségünk, mint a jelenben, az „ITT és MOST”-ban lenni. A boldogság csak az „ITT és MOST”-ban létezik. Amikor úgy érezzük, hogy elöntenek bennünket a problémák, stresszes helyzetek, és boldogtalannak érezzük magunkat, akkor kizökkenünk abból a kiegyensúlyozott állapotból, amit az „ITT és MOST”-ban tapasztalunk meg. 

Amikor korlátok nélkül, önmagadba merülve csak táncolsz, és megengeded magadnak, hogy önmagad légy, mosolyogni kezd a szíved. Ez a mosoly átrezegteti minden egyes porcikádat, és feltölt tiszta energiájú, csodálatos rezgéssel.

Tánc közben eltávolodsz a félelmeidtől, az önmagaddal szembeni bizonytalanságtól, és az önmagadban való kételkedéstől.

 Carla Galli - Argentín tangó - akril, vászon 50x70 cm

Szólj hozzá!
Címkék: art

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr6414656887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása