Carla Galli

Fókuszban a személyiség

ReJuv életmód program

2019. június 05. 12:43 - Kitti G.

Minden korszaknak megvoltak a szellemi és technológiai forradalmai. Ahogy az ideák változtak, emberek csoportjai kezdtek el másként gondolkodni, élni. Minden ember alapvető természete a boldogságra való törekvés, a szenvedés elkerülése. Sok-sok ember szenteli annak életét, hogy segítse az emberiséget abban, hogy tartalmasabban, egészségesebben éljen, hogy generációkon átívelő lelki terheitől megszabaduljon.  Én voltam szerencsés már nagyon korán – amikor még igen keveset tudtunk ezekről a dolgokról – találkozni egy ilyen emberrel, aki végül az első tanítóm lett. Nem iskolai tanító. Az életre tanító. A megoldásokra tanító.

sante.jpg

Carla Galli nevét már nagyon sokan ismerik. Egy jelenség. Mindig ott van, ahol történik valami, leginkább, ha valami új dolog történik. Nem is tudna másként élni, mert Ő egy úttörő.  1995-ben ismerkedtem meg Vele és a módszereivel. Rövid úton nagy szimpátia alakult ki közöttünk, s páciensből rövid időn belül munkatársa, barátja lehettem, s együtt dolgozhattam vele egy akkor szintén forradalmian új területen, a REJUV életmód programban.

1991-ben Dr. Weninger Antal mentorálásával megjelentette „Fiatalító jóga” c. könyvét, amely elindította azt a folyamatot, ami végül a Rejuv szépség és egészség központban teljesedett ki. A rejuvenáció a fiatalság tudománya, komplex rendszer. Nem kizárólag a fizikai test, hanem a szellem, a lélek egészsége, karbantartása a célja.  Az ember fizikai testben élő szellem, akinek itt ebben a földi mátrixban érvényesülni, boldogulni kell, sorsát be kell teljesítenie, hogy magasabb osztályba léphessen. 

 

antonika-chanel-467884-unsplash.jpg

Amikor csatlakoztam ehhez a csapathoz, magam is elképedtem azon a koncepción, ahogyan az akkori legújabb módszerek egymásra épülve, egymást kiegészítve, elég rövid idő alatt képesek voltak egy embert mind külsőleg, mind belsőleg kibontani. Nem megváltoztatni akartunk, hiszen egy emberben a világegyetem potenciálja működik, tehát nem megváltoztatni, hanem a lehető legjobbat akartuk kihozni mindenkiből.  Mint a csiszolatlan gyémántok kerültek sokan a központba, ahol napról – napra alakultak át csillogó drágakövekké. Mind külsőleg, mind belsőleg változtak, boldogabbá, csinosabbá, lelkileg edzettebbé váltak. Természetesen ez nem működhetett mindenkinél egyformán, nagyban függött attól, hogy az egyén hogyan viszonyult a belső és külső munkához.

Carla felhasználta minden pszichológiai, NLP-masteri, keleti tudományokban való jártasságát, a Tudati Technológia vívmányát, hogy az olyan vendég is, aki csak egy szebb, egészségesebb testet szeretett volna, rádöbbenjen arra, hogy az önmagában nem elég, s a változás is sokkal nehezebb, ha tudatával nem készült fel arra. Tudjuk, hogy minden fizikai folyamat mögött egy láthatatlan mezőben szintén történik valami. Nem lehetett oda csak úgy betérni, mint egy kozmetikába, vagy fodrászatba. Carla minden vendégünkről tudott, mindenki fejlődését, változását nyomon követte. A stúdióban mindig nyüzsgés volt, Carla mindenhol felbukkant, kérdezett, mindenkihez volt néhány célzott mondata, vagy elvonult egy-egy vendégével, hogy bontogassa annak szárnyait. Hihetetlen pontossággal érzett rá azonnal valakinek a gyengeségeire, erősségeire és adottságaira. Úgy hántotta le a rétegeket, mint a hagyma héjait.  A stúdióban tetőtől talpig, kívül és belül, s láthatatlan szinteken folyt a változás, a fejlődés.

Sokan látogatták a központot a színház, a média világából is, hiszen a szépség, a teherbírás ezeken a területeken is nagyon fontos. Vendégeink között volt a teljesség igénye nélkül pl. néhai Mari Zsuzsika, Gór Nagy Mária, Görbe Nóra, Bíró Ica, Béres Alexandra, Sütő Enikő és még sokan mások.  Jöttek üzletemberek, politikusok, bankárok, s egyszerű polgárok. Itt soha nem volt különbség, mind egy nagycsalád voltunk, ahol csak a fejlődés, a magunkon való munkálkodás számított.

img_3889.JPG

Rendszeresen tartottunk nyílt napokat – ami akkoriban még szintén újdonság volt – ahol bemutattuk a módszereket, az alakformálást, a jógát, a különböző testedzési lehetőségeket, a tudat képzésének eszközeit, a forradalmian új technológiákat. Mindig ott voltunk, ahol történt valami újítás, megjelent valami érdekesség a szépségápolás területén, s a szellemi utat pedig Carla személyes fejlődése mutatta, hiszen Ő is folyamatosan dolgozott magán, s látta, hogy a fejlődés ott sem áll meg. Képessé vált arra, hogy saját rendszereit alakítsa ki, amelyek egyre hatékonyabbá váltak.  Ez a fejlődés a mai napig tart, mert, ahogy a tudósok mondják, amíg keressük az anyag legkisebb részecskéjét, mindig fogunk találni valamit. Mert az ember, amíg keres, kutat, addig talál is.

Tudom, hogy ez az út sosem ér véget, s a magam részéről részese szeretnék lenni. Legyünk nyitottak az újdonságokra, s használjuk a lehetőségeket alázattal, mindannyiunk hasznára. 

Csontos Éva

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: life

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr3314879646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása