Carla Galli

Fókuszban a személyiség

Dobd le a maszkodat és fesd magad boldoggá!

2019. április 24. 11:03 - Kitti G.

CoachArt program No.1. Önismeret

asif-aman-753806-unsplash.jpg

Minden ember egyéniségétől, neveltetésétől, életkörülményeitől függően közelebbi vagy távolabbi ismeretséget köt a félelemmel. A félelemmel, amely érzelem mindig fellép, amikor testi vagy lelki komfortérzetünket veszély fenyegeti.

Ezt a komfortérzést, komfortzónát, amely tulajdonképpen egy védelmező burok, mindenki létrehozza, kialakítja önmagának. Ez egy jelmez, amibe az ember belebújik, vagy egy maszk, ami mögé elrejtőzik, és nem is nagyon meri levenni.

Jelmezünk, maszkunk másik fontos funkciója, hogy viselője ennek segítségével tudjon dolgokat megszerezni, célokat elérni, szeretetet és figyelmet kicsikarni. Ha gyermekkorban nem kapjuk meg a kellő szeretetet, odafigyelést, mindenféle játszmákba kezdünk. Nos, az ilyen játszmák, csaták, küzdelmek elrejtésére szolgál a maszk, amely a mi védelmezőnk. Ez egy darabig segíthet, de később sajnos elveszünk a játszmában, és már mi magunk sem látjuk, hogy kik is vagyunk valójában.

Mikor a biztonsági zóna, a maszk fogva tart, akkor épp itt az ideje elengedni. Légy bátor, és vedd le az álarcot! Akinek megvan a bátorsága, kíváncsi és fejlődni akar, aki szembe mer nézni a maszkjával, és ki mer lépni a kényelmi zónából az ismeretlenbe, az olyan új élményeket tapasztal meg, melynek hatására átstrukturálódik az élete, és rácsodálkozhat a saját, izgalmas és hiteles ÉN-jére.

Ha kíváncsi vagy egy teljesen új és minden eddiginél hatékonyabb módszerre, akkor tarts velünk!

Bemutatjuk a 4 alkalmas CoachArt*No.1. programot.

Minden foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos és Teremtő Kreatív Én állapota. 


A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat. A festészeti részt Gebler Kitti vezeti.

A festészeti tematika felépítése:

  1. alkalom: Technikai bemelegítés. Ismerkedés az akrilfestékkel és a színkeverés alapjaival. 
  2. alkalom: A festmény megtervezése, a Carlával átélt, átbeszélt tapasztalások képi előkészítése.
  3. alkalom: A festmény egyéni megfogalmazása, a saját maszk megfestése.
  4. alkalom: A festmény befejezése.

A kurzus végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű 30x40 cm-es vászonra festett akril festményedet, mely mindig emlékeztet a programban megszerzett tudásra, tapasztalásra.

A program helye: Budapest, Bécsi út (a Kolosy térnél)

A program időpontja:

  1. máj.16. 18.00-21.00
  2. máj.23. 18.00-21.00
  3. máj.30. 18.00-21.00
  4. júni.6.   18.00-21.00


A 4 x 3 órás foglalkozás ára: 39 000,- Ft

A jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetése után válik érvényessé, melyet alábbi bankszámla számra lehet befizetni:


10700244-68669823-51100005 CIB Bank - GNG Group KFT. 

Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a következőket: befizető neve, elérhetősége, és CoachArt 

Max. létszám: 15 fő

A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a festészeti technikák gyakorlata és a mentális coaching eredményeként, a kreatív ÉN felszínre kerülésével sokkal hatékonyabban orvosolhatók a problémák.
A levédett CoachArt program és módszer Carla Galli nevéhez fűződik, kizárólag a Carla Galli Akadémián érhető el.

Szólj hozzá!
Címkék: art

A bejegyzés trackback címe:

https://carla-galli.blog.hu/api/trackback/id/tr114783582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása